Aquajogging

Aquajogging is het uitvoeren van allerlei loopvormen in diep water met behulp van een "wet-belt". De wet-belt is een soort drijfriem die zorgt voor een verticale houding in het water. Vanuit die positie kunnen loopbewegingen worden uitgevoerd zonder de bodem van het bad te raken! Behalve loopbewegingen in het water kunnen allerlei specifieke oefeningen worden gedaan voor benen, armen en de romp.

Voor wie is Aquajogging?
Aquajogging is zeer geschikt voor mensen die hun conditie willen verbeteren; hun spieren willen versterken; willen afslanken; willen bewegen om therapeutische redenen; willen bewegen voor de gezelligheid.
Wanneer zijn de lessen?

  • Maandag   18.30 – 19.15 uur        
  • Woensdag 19.00 – 19.45 uur
  • Donderdag 14.00 - 14.45

Is het mogelijk om een les mee te doen?
Om vooraf een beter beeld van Aquajogging te krijgen is het mogelijk om een introductieles te volgen.
 
Wat zijn de kosten?

  •   8 lessen van 45 minuten: €  83,20*
  • 16 lessen van 45 minuten: €131,50*

* Plus eenmalige aanschaf Bosbadpas, a € 5,00, waarop uw lessen worden geregistreerd. Deze pas blijft uw eigendom.

Geldigheid van de lessen:

  •   8 lessen - 10 weken geldig
  • 16 lessen - 20 weken geldig

Waar kunt u zich inschrijven?
Bij de receptie van Bosbad Putten kunt u zich inschrijven voor Aquajogging. Het is mogelijk dat u niet direct kunt starten en desgewenst op een wachtlijst komt te staan. Ook voor het deelnemen aan een instructieles kunt u zich opgeven bij de receptie van Bosbad Putten.

Bekijk hier ons filmpje!

 

Lekker lang genieten

Wie een kaartje koopt voor Bosbad Putten mag van 's morgens tot 's avonds gebruik maken van alle zwembaden en glijbanen. Op sommige dagen betekent dit zwemplezier van 7.00 uur tot 22.00 uur! Maak er eens een heel lange dag van en eet tussendoor een gezonde snack in ons restaurant! Ook iedereen die bij ons deelneemt aan activiteiten zoals Aquajogging mag daarna lekker blijven zwemmen.