Recreatief zwemmen

Recreatief zwemmen

Voor een leuk, gezellig en bruisend dagje uit kom je naar Bosbad Putten. In ons subtropische bad vind je een whirlpool, stroomversnelling, vloedgolf en massagestralen. Een spetterende glijbaan met lichteffecten en de 110 meter lange wildwaterbaan zorgen voor nog meer zwemplezier! Voor de allerkleinsten is er een lekker warm peuterbad met glijbaantje en een spray-park met verschillende waterelementen.

In de zomerperiode spring je in ons grote buitenbad met duikplanken en glijbaan. Op de grote ligweide is genoeg ruimte genoeg om te genieten van het mooie weer. Ook hier is voor de jongste bezoekers een apart gedeelte met een peuterbad met waterelementen en speelobjecten. Ook op de ligweide staan speeltoestellen zoals air trampolines en een klimpiramide. Even sporten? Dat kan op ons volleybalveld.

Reserveren is verplicht. We hebben GEEN kaartverkoop aan de balie.

Mocht je onverwacht verhinderd zijn dan kunnen we de tickets eventueel verplaatsen naar een ander moment. Dit kan alleen binnen het jaar van aankoop. Neem hiervoor contact op met de receptie: 0341351288.

We geven geen geld terug voor reeds gekochte tickets.