Zwemles ABC

Zwemles in Bosbad Putten

Persoonlijk contact staat voorop bij Bosbad Putten. Wij werken in kleine groepen van maximaal acht tot tien kinderen. Na elke les evalueren wij het niveau van je zoon of dochter. Als dat goed genoeg is, stroomt een kind door naar de volgende groep. Het hoeft niet te wachten tot de hele groep klaar is.
 
Zwemmen is leuk, dus wij laten kinderen spelenderwijs kennismaken met water. De basis is zeer belangrijk en daarom besteden wij in de eerste lessen veel aandacht aan spelvormen en drijfoefeningen. Pas daarna maken kinderen zich de diverse zwemslagen eigen. Wij kennen voor diploma A zes fasen, van fase 0 (de beginners) tot fase 5 (de afzwemmers).

Diplomazwemmen

Heeft je zoon of dochter na verloop van tijd een goede zwemtechniek en voldoet hij of zij aan de gestelde diploma-eisen? Dan krijg je uitnodiging voor het diplomazwemmen! Direct na het A-diploma kan je doorgaan voor het B-diploma, zodat in korte tijd beide diploma’s te behalen zijn.

Wij houden bijna maandelijks diplomazwemmen. Je kind hoeft dus nooit lang te wachten op afzwemmen. In tegenstelling tot hoe andere zwembaden selecteren, houden we voortdurend de vorderingen van je kind bij. De mogelijkheid tot afzwemmen hangt niet af van een goede of slechte zwemdag, de beslissing dat je kind mag afzwemmen is een weloverwogen keuze.

De wachtlijst voor de zwemles is ongeveer 6 tot 9 maanden. Opgeven kan vanaf 4 jaar.

Klik hier om in te schrijven.