Nieuwe website

Publicatiedatum: 13 februari 2023

Subtropisch Bosbad Putten zet op woensdag 22 februari zijn nieuwe website online. Deze nieuwe presentatie op internet heeft niet alleen een modernere uitstraling, er is ook een nieuw systeem voor het online reserveren van zwemlessen en activiteiten zoals aquasporten. Het online kopen van tickets wordt eenvoudiger. “Sinds de lockdowns zijn we overgestapt op online kaartverkoop en hebben gemerkt dat we onze zwemmers daar een plezier mee doen. Vandaar deze vernieuwing die het proces vereenvoudigt”, vertelt manager Dick Eijlander van Bosbad Putten.

De nieuwe website met het online reserverings- en ticketsysteem biedt gasten van Bosbad Putten in de eerste plaats gemak. Zij kunnen 24/7 kaarten bestellen en hun plek reserveren. Dit voorkomt wachttijden bij de kassa, met de eveneens vernieuwde Bosbad Zwempas krijgen ze makkelijk entree. “Omdat onze gasten hun plek vooraf reserveren, kunnen we de bezoekersstroom beter reguleren”, weet Dick Eijlander. “Neem een zonnige zomerse dag, in het verleden was het dan soms gewoon te druk. Nu kunnen we het aantal bezoekers beperken en zo onze gasten een betere zwembelevenis bieden.” De kassamedewerkers zullen dankzij het nieuwe systeem minder betaalhandelingen verrichten en krijgen daardoor meer tijd voor het ontvangen en wegwijs maken van bezoekers. “Ook dat is een belangrijk pluspunt.” 

Zwemles: leerlingvolgsysteem verbeterd
Het nieuwe websysteem heeft ook voordelen voor ouders die hun kinderen op zwemles doen. Bosbad Putten leidt jaarlijks zo’n 1.000 kinderen op voor het erkende Licentie Zwem-ABC diploma. Het inschrijven van kinderen gebeurde tot op heden bij de kassa, maar kan men nu makkelijk thuis online regelen. Het leerlingvolgsysteem voor ouders is ook sterk verbeterd. Met het nieuwe systeem krijgen zij direct inzicht in de lessen, aanwezigheid en ontwikkeling van leerlingen. Zo kunnen ouders de voortgang van hun zoon of dochter op de voet volgen.

Bosbadpas omwisselen voor nieuwe Zwempas
De nieuwe website betekent voor bezoekers een aantal bescheiden veranderingen. Het reserveer- en bestelsysteem is eenvoudiger, maar zal vast even wennen zijn. Daarom is er een flyer met korte uitleg beschikbaar. Ook is het voor zwemlesouders, baanzwemmers en deelnemers aan activiteiten noodzakelijk om hun oude Bosbadpas om te wisselen voor de nieuwe Zwempas. Dit kan vanaf 22 februari. Dick Eijlander: “De eerste week verwachten we zo’n 800 pasjes om te zetten, we zorgen voor extra bezetting bij de kassa om iedereen snel te helpen.”