Entreeprijzen subtropisch Bosbad Putten 2020 bekend

Met ingang van 1 januari 2020 hanteert subtropisch Bosbad Putten nieuwe tarieven. Net als iedere jaarwisseling vindt een prijsaanpassing plaats in verband met stijgende kosten voor onder meer personeel en energie. Ook is dit jaar een deel van de btw-verhoging van 6% naar 9% meegenomen. Deze belastingverhoging geldt al vanaf 1 januari 2019 maar het zwembadcomplex in Putten heeft destijds besloten deze niet in één keer te verwerken in de tarieven. 

Een dagkaart voor het subtropische bad kost tot en met 3 mei 2020: € 5,75 (2 tot 6 jaar en 60+), € 6,60 (6 tot 12 jaar) en € 7,40 (overige gasten). In mei 2020 opent Bosbad Putten een nieuwe, grootse attractie: een wildwaterbaan van 110 meter lang. Gasten mogen vanaf mei onbeperkt gebruik maken van de attractie, naast alle andere zwembaden. De vergelijkbare entreeprijzen voor de periode vanaf september bedragen € 6,10 (2 tot 6 jaar en 60+), € 6,95 (6 tot 12 jaar) en € 7,75 (overige gasten). De opening van de wildwaterbaan leidt dus tot een bescheiden prijsverhoging van slechts € 0,35. Andere tarieven voor bijvoorbeeld late zwemmers en abonnementen staan vermeld op www.bosbadputten.nl.

Zomerweken
Gedurende 17 weken in de zomer (van 4 mei tot en met 6 september) gelden er zomertarieven. Deze zijn wat hoger omdat dan ook alle buitenbaden en buitenvoorzieningen geopend zijn. De entree voor een dagje Bosbad bedraagt dan € 7,60 (2 tot 6 jaar en 60+), € 8,50 (6 tot 12 jaar) en € 9,25 (overige gasten). Voor dit bedrag krijgen zwemmers de gehele dag toegang tot het complex en zijn voorzieningen. Met deze prijsstelling behoort subtropisch Bosbad Putten in de zomermaanden tot de voordeligste dagattracties in Nederland. In de zomerperiode zijn er ook voordelige vakantieabonnementen zoals drie weken onbeperkt toegang voor € 29,50.

https://www.bosbadputten.nl/tarieven-/


 


 


   


 

Koop nu een WinterTotaalabonnement.

Het abonnement is geldig van 2 september 2019 t/m 3 mei 2020 en kost € 144,95.

Het abonnement van 2 september t/m 31 december kost € 91,85.

 

Nu te koop bij de balie van het zwembad.

 


Leerlingvolgsysteem en geldigheid abonnementen

Vanaf nu kunt u de vordering van uw kind volgen via het leerlingvolgsysteem op de website.

Via onderstaande link komt u bij de inlogpagina.

https://webshopbosbadputten.recreatex.be/Home?shop=A92F6967-9F22-4DEE-B59B-876B6A4B5F18

U kunt hier inloggen met uw eigen emailadres (wat bij ons bekent is) en met het wachtwoord : Bosbad

Op dezelfde manier kunt u de geldigheid van alle abonnementen checken.

Mocht u hierover nog vragen hebben dan kunt u altijd contact op nemen met de receptie

 


 

 

         

 

 

                       

 

 

 

 

 

200.000 ste bezoeker van 2018!

Dinsdagmiddag 4 september kwam mevrouw van Doornik ( 79 jaar ) naar het Bosbad voor haar wekelijkse aqua-aerobic les.

Dit doet mevrouw van Doornik al jaren. “Het begon zo`n 20 jaar geleden toen een kennis mij voeg mee te gaan om in het Bosbad te gaan zwemmen. Sindsdien kom ik elke week. Ik volg de aerobic les. Hartstikke gezellig en nog goed voor de spieren.

Het Bosbad heeft mevrouw van Doornik flink in het zonnetje gezet, ze is de 200.000ste bezoeker van 2018!  Van het Bosbad ontvangt mevrouw van Doornik een aerobic abonnement en een mooie bos bloemen. Dit alles kreeg ze uit handen van receptioniste Monique.Cadeaubonnen Bosbad Putten

Bij de receptie verkopen wij cadeaubonnen van € 5,= per stuk.
Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.
 


HOERA, WILDWATERBAAN ”BOSBAD PUTTEN” GAAT ER KOMEN!

Er is een definitief besluit genomen: Bosbad Putten krijgt een wildwaterbaan. Tijdens de raadsvergadering donderdagavond werd door de meerderheid een akkoord bereikt over de aanleg van de baan in Putten.
De gemeente heeft ingestemd met de garantstelling van 2,95 miljoen euro voor de wildwaterbaan. Eerder maakte het Bosbad bestuur al een toekomstvisie waaruit blijkt dat de ontwikkeling van een wildwaterbaan de exploitatie ten goede zal komen. Het laatste duwtje in de rug was de garantstelling van de gemeente.

 


 


halfpipesuperslide[1] - kopie