Openbare les

Deze les kunt u met de zwemlesonderwijzer overleggen over de vorderingen van uw kind.


 

 

Vakantieabonnement!      ☼ ☼ ☼ 

 

Het actie zomerabonnement van € 34,85 is geldig van 14 juli t/m 26 augustus 2018.                                       (Dit is exclusief de Bosbadpas à € 5,00)
Een vakantieabonnement van € 25,50 is 3 weken geldig vanaf de dag van aanschaf.                                      (Dit is exclusief de Bosbadpas à € 5,00)
Voor meer informatie kunt u terecht bij onze receptie of telefonisch 0341-351288.

*** 100.000ste bezoeker! ***

Nietsvermoedend passeert Renate Meiling 30 mei de kassa. Daan zit op zwemles en oefent om 13.15 uur voor zijn B-diploma. Zijn oudere broer Tim heeft beide diploma`s al. Op dat moment komt Coby vanachter de receptie vandaan, toont de feestelijke bos bloemen en overhandigt deze samen met een 10-badenkaart. Renate is blij en verrast. “Ik heb zelf hier ook zwemles gehad en wij vinden het een super bad. Na de zwemles van Daan gaan we nog even heerlijk zwemmen in het mooie buitenbad.“ Mede dankzij het mooie weer ‘valt’ de 100.000e bezoeker dit jaar een week eerder dan in 2017!

 


Cadeaubonnen Bosbad Putten

Bij de receptie verkopen wij cadeaubonnen van € 5,= per stuk.
Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.
 


 

Buitenbad open feest in Bosbad Putten 5 mei 2018

PUTTEN Al heel wat jaren is er op 5 mei een spelletjesdag in Bosbad Putten. Met ingang van dit jaar combineert het subtropische zwembad deze met de opening van het buitenbad. Het resultaat van de samenvoeging is het Buitenbad Open Feest. Voor 5 euro zijn kinderen van 10.00 tot 16.30 uur welkom, een ijsje, suikerspin en tattoo zijn bij de prijs inbegrepen. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de kassa van Bosbad Putten.

Alle bezoekers kunnen om te beginnen gebruik maken van alle binnen- en buitenbaden, glijbanen en duikplanken. Maar er is deze dag meer te beleven, want Bosbad Putten heeft een aantal speeltoestellen geboekt. Zo is er een stormbaan in het bad gelegd en staan er rondom de baden diverse extra speeltoestellen opgesteld. Wie wil kennismaken met snorkelen kan deelnemen aan een snorkelles. De badmeesters en badjuffen zorgen voor extra spelletjes en competities. Kortom, een feestelijke dag om de opening van het buitenseizoen te vieren. Voor baanzwemmers is er tussen 8.00 en 9.30 uur gelegenheid om hun baantjes te trekken.

 

 


Leerlingvolgsysteem en geldigheid abonnementen

Vanaf nu kunt u de vordering van uw kind volgen via het leerlingvolgsysteem op de website.

Via onderstaande link komt u bij de inlogpagina.

https://webshopbosbadputten.recreatex.be/Home?shop=A92F6967-9F22-4DEE-B59B-876B6A4B5F18

U kunt hier inloggen met uw eigen emailadres (wat bij ons bekent is) en met het wachtwoord : Bosbad

Op dezelfde manier kunt u de geldigheid van alle abonnementen checken.

Mocht u hierover nog vragen hebben dan kunt u altijd contact op nemen met de receptie

 


HOERA, WILDWATERBAAN ”BOSBAD PUTTEN” GAAT ER KOMEN!

Er is een definitief besluit genomen: Bosbad Putten krijgt een wildwaterbaan. Tijdens de raadsvergadering donderdagavond werd door de meerderheid een akkoord bereikt over de aanleg van de baan in Putten.
De gemeente heeft ingestemd met de garantstelling van 2,95 miljoen euro voor de wildwaterbaan. Eerder maakte het Bosbad bestuur al een toekomstvisie waaruit blijkt dat de ontwikkeling van een wildwaterbaan de exploitatie ten goede zal komen. Het laatste duwtje in de rug was de garantstelling van de gemeente


Hondenplons 4 september 2017

Zondag 4 september hebben we ons zomerseizoen afgesloten met de spectaculaire "Hondenplons" in ons buitenbad. Maar liefst 151 honden wisten de weg naar ons zwembad te vinden.

 


100.000ste bezoeker Bosbad Putten.

Bij de entree stonden Dick Eijlander en Angelique Lubbersen klaar om school hoef op te vangen en te verwelkomen als 100.000ste bezoeker. School Hoef komt, evenals alle basisscholen in Putten al jaren schoolzwemmen op vrijdag in het Bosbad. Juf Woutie was stomverbaasd. “Ik werk al 25 jaar in het onderwijs en ga al ruim 10 jaar mee met school Hoef tijdens het schoolzwemmen. Dit is een leuke verrassing”.

Juf Woutie is zeer enthousiast over het schoolzwemmen. Een aantal gemeenten in het land heeft ter bezuiniging het schoolzwemmen afgeschaft. Dit vindt juf Woutie geen goede ontwikkeling. Natuurlijk is het de verantwoording van ouders om hun kinderen in een vroeg stadium te laten leren zwemmen, maar het zwemonderwijs in Putten voegt er nog een aantal dimensie toe. Zo kan een ieder kind zich ontwikkelen en per schooljaar minimaal één zwemdiploma halen. Ook wordt er aandacht gegeven aan het bewegen van de kinderen en worden facetten als reddingszwemmen, survival en snorkelen onder de aandacht gebracht.
Het Bosbad heeft al jaren een gedegen schoollesplan en staat voor veiligheid in en om het water.

Bosbad Putten verwelkomde de 100.000ste bezoeker op vrijdag 10 juni 2016. Een aantal dagen eerder dan vorig jaar. “Een gedegen PR campagne en het mooie weer zorgt voor een goede toestroom van bezoekers. We hopen op een mooie zomer”, aldus Dick Eijlander, manager van het Bosbad.

Als cadeau gaven Ron Dekker, Leen  Koster en Lutina Dunnink uit name van het zwemlesteam op de vrijdagmorgen een mooie bos bloemen aan juf Woutie. Tevens beloofde Dick Eijlander de hele school een gratis middagje vrijzwemmen in het mooie Bosbad.
Dit werd met gejuich ontvangen!

 

 

 


halfpipesuperslide[1] - kopie