Informatie coronavirus

Update Corona 07-05- 2020:

Helaas nog steeds gesloten.

 

Op dit moment zijn wij nog gesloten.

Het is onduidelijk wanneer het Bosbad weer open gaat.

 

Wij kijken momenteel welke maatregelen we moeten nemen om het protocol zwembaden toe te passen binnen het Bosbad.

We hebben nauw contact met de branche organisaties van de gemeente om te kijken naar de mogelijkheden.

Uiteraad staat de veiligheid en hygiƫne van onze bezoekers en medewerkers voorop.

Wanneer hier up-dates over zijn, dan vermelden wij dit op onze website.

 

M.v.g.

 

Team Bosbad Putten

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update 28-04-2020

BOSBAD PUTTEN GESLOTEN TOT NADER BERICHT.

Zoals u weet is Bosbad Putten op dit moment gesloten. We volgen de maatregelen van de overheid, het RIVM en de brancheorganisatie op de voet. Zodra er meer duidelijkheid is over wanneer we weer (gedeeltelijk) open kunnen, laten we dat u zo snel mogelijk weten. Houdt u onze website en facebook in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

In de tussentijd is het personeel hard bezig om het zwembad weer netjes te maken. Het buitenbad is geschilderd en de rest van het gebouw heeft een onderhoudsbeurt en schoonmaakbeurt gehad.

We hopen snel groen licht te krijgen vanuit de overheid dat we weer (gedeeltelijk) open kunnen. Er wordt gekeken hoe we dit veilig en verantwoord kunnen organiseren.

Hopelijk zien we u snel in Bosbad Putten.

 

Bestuur en Management Bosbad Putten

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update 05-04-2020

Geachte zwemgast,

Vorige week is besloten dat alle sportfaciliteiten en horecabedrijven van Nederland tot 28 april 2020 gesloten zijn. Dit betekent dat Bosbad Putten vanaf nu tot 28 april volledig gesloten is. Dus ook baanzwemmen, zwemlessen en doelgroepactiviteiten zijn geannuleerd en het restaurant is ook gesloten. Laten we er samen voor zorgen dat verspreiding van het Covid-19 virus gestopt wordt.

Mochten er ontwikkelingen zijn, dan melden we die via deze website.

Bestuur en Management Bosbad Putten.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update 15-03-2020

Geachte zwemgast,

Deze middag is besloten dat alle sportfaciliteiten en horecabedrijven van Nederland tot 6 april 2020 gesloten zijn. Dit betekent dat Bosbad Putten vanaf nu tot 6 april volledig gesloten is. Dus ook baanzwemmen, zwemlessen en doelgroepactiviteiten zijn geannuleerd en het restaurant is ook gesloten. Laten we er samen voor zorgen dat verspreiding van het Covid-19 virus gestopt wordt.

Mochten er ontwikkelingen zijn, dan melden we die via deze website.

Bestuur en Management Bosbad Putten.


Update 13-03-2020

Geachte zwem(les) gast,

In navolging van het bericht van de overheid, RIVM en de branche organisatie heeft het Bosbad besloten dat er geen recreatieve activiteiten plaatsvinden. Wel zullen de zwemlessen, schoolzwemmen en enkele doelgroepen (zie activiteiten) gewoon doorgang vinden.

Het Bosbad volgt nadrukkelijk de overheid, RIVM en de branche organisatie en zullen passende maatregelen nemen op besluiten van deze organisaties. Deze maatregel zal tot en met 31 maart 2020 van kracht blijven.

Bel of houd onze website in de gaten voor veranderingen in de openingstijden en verdere info.

Bestuur en Management Bosbad Putten.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bosbad Putten volgt de ontwikkelingen ten aanzien van het coronavirus op de voet. Voor wat betreft maatregelen volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat alle activiteiten bij ons gewoon doorgaan.

We nemen wel maatregelen in acht door bijvoorbeeld geen handen te schudden. Mochten we aanvullende maatregelen moeten nemen vanuit het RIVM, dan melden we dit op deze pagina.

Heeft u of uw kind griepverschijnselen, dan vragen wij u om ons zwembad niet te bezoeken. Neem dan contact op met uw huisarts of met de GGD.