Cadeaubonnen Bosbad Putten

Bij de receptie verkopen wij cadeaubonnen van € 5,= per stuk.
Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.
 


 

Buitenbad open feest in Bosbad Putten 5 mei 2018

PUTTEN Al heel wat jaren is er op 5 mei een spelletjesdag in Bosbad Putten. Met ingang van dit jaar combineert het subtropische zwembad deze met de opening van het buitenbad. Het resultaat van de samenvoeging is het Buitenbad Open Feest. Voor 5 euro zijn kinderen van 10.00 tot 16.30 uur welkom, een ijsje, suikerspin en tattoo zijn bij de prijs inbegrepen. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de kassa van Bosbad Putten.

Alle bezoekers kunnen om te beginnen gebruik maken van alle binnen- en buitenbaden, glijbanen en duikplanken. Maar er is deze dag meer te beleven, want Bosbad Putten heeft een aantal speeltoestellen geboekt. Zo is er een stormbaan in het bad gelegd en staan er rondom de baden diverse extra speeltoestellen opgesteld. Wie wil kennismaken met snorkelen kan deelnemen aan een snorkelles. De badmeesters en badjuffen zorgen voor extra spelletjes en competities. Kortom, een feestelijke dag om de opening van het buitenseizoen te vieren. Voor baanzwemmers is er tussen 8.00 en 9.30 uur gelegenheid om hun baantjes te trekken.

 


 

200.000ste bezoeker 19 oktober 2017!

 

Zorgboerderij "GOEDLAND" is de 200.000ste bezoeker bij BOSBAD PUTTEN

Van harte gefeliciteerd.


Leerlingvolgsysteem en geldigheid abonnementen

Vanaf nu kunt u de vordering van uw kind volgen via het leerlingvolgsysteem op de website.

Via onderstaande link komt u bij de inlogpagina.

https://webshopbosbadputten.recreatex.be/Home?shop=A92F6967-9F22-4DEE-B59B-876B6A4B5F18

U kunt hier inloggen met uw eigen emailadres (wat bij ons bekent is) en met het wachtwoord : Bosbad

Op dezelfde manier kunt u de geldigheid van alle abonnementen checken.

Mocht u hierover nog vragen hebben dan kunt u altijd contact op nemen met de receptie.


100.000ste bezoeker  6 juni 2017!

Op dinsdag 6 juni verwelkomde Bosbad Putten een week eerder dan vorig jaar alweer de 100.000ste bezoeker in 2017.
Sharone Bakker kwam nietsvermoedend samen met haar moeder aan en werd verrast door de receptioniste.
Ze komen regelmatig banen zwemmen en ook komt ze geregeld in het subtropische bad zwemmen met zoontje Jop en oma.
Ze kreeg een mooie bos bloemen en tevens ontving zij een 10-badenkaart om lekker met het gezin te komen zwemmen.
 

Receptioniste Angelique overhandigt een mooie bos bloemen en een 10 badenkaart.

 


HOERA, WILDWATERBAAN ”BOSBAD PUTTEN” GAAT ER KOMEN!

Er is een definitief besluit genomen: Bosbad Putten krijgt een wildwaterbaan. Tijdens de raadsvergadering donderdagavond werd door de meerderheid een akkoord bereikt over de aanleg van de baan in Putten.
De gemeente heeft ingestemd met de garantstelling van 2,95 miljoen euro voor de wildwaterbaan. Eerder maakte het Bosbad bestuur al een toekomstvisie waaruit blijkt dat de ontwikkeling van een wildwaterbaan de exploitatie ten goede zal komen. Het laatste duwtje in de rug was de garantstelling van de gemeente


Hondenplons 4 september 2017

Zondag 4 september hebben we ons zomerseizoen afgesloten met de spectaculaire "Hondenplons" in ons buitenbad. Maar liefst 151 honden wisten de weg naar ons zwembad te vinden.

 


100.000ste bezoeker Bosbad Putten.

Bij de entree stonden Dick Eijlander en Angelique Lubbersen klaar om school hoef op te vangen en te verwelkomen als 100.000ste bezoeker. School Hoef komt, evenals alle basisscholen in Putten al jaren schoolzwemmen op vrijdag in het Bosbad. Juf Woutie was stomverbaasd. “Ik werk al 25 jaar in het onderwijs en ga al ruim 10 jaar mee met school Hoef tijdens het schoolzwemmen. Dit is een leuke verrassing”.

Juf Woutie is zeer enthousiast over het schoolzwemmen. Een aantal gemeenten in het land heeft ter bezuiniging het schoolzwemmen afgeschaft. Dit vindt juf Woutie geen goede ontwikkeling. Natuurlijk is het de verantwoording van ouders om hun kinderen in een vroeg stadium te laten leren zwemmen, maar het zwemonderwijs in Putten voegt er nog een aantal dimensie toe. Zo kan een ieder kind zich ontwikkelen en per schooljaar minimaal één zwemdiploma halen. Ook wordt er aandacht gegeven aan het bewegen van de kinderen en worden facetten als reddingszwemmen, survival en snorkelen onder de aandacht gebracht.
Het Bosbad heeft al jaren een gedegen schoollesplan en staat voor veiligheid in en om het water.

Bosbad Putten verwelkomde de 100.000ste bezoeker op vrijdag 10 juni 2016. Een aantal dagen eerder dan vorig jaar. “Een gedegen PR campagne en het mooie weer zorgt voor een goede toestroom van bezoekers. We hopen op een mooie zomer”, aldus Dick Eijlander, manager van het Bosbad.

Als cadeau gaven Ron Dekker, Leen  Koster en Lutina Dunnink uit name van het zwemlesteam op de vrijdagmorgen een mooie bos bloemen aan juf Woutie. Tevens beloofde Dick Eijlander de hele school een gratis middagje vrijzwemmen in het mooie Bosbad.
Dit werd met gejuich ontvangen!

 

 

 


halfpipesuperslide[1] - kopie