Informatie coronavirus

Update 15-03-2020

Geachte zwemgast,

Deze middag is besloten dat alle sportfaciliteiten en horecabedrijven van Nederland tot 6 april 2020 gesloten zijn. Dit betekent dat Bosbad Putten vanaf nu tot 6 april volledig gesloten is. Dus ook baanzwemmen, zwemlessen en doelgroepactiviteiten zijn geannuleerd en het restaurant is ook gesloten. Laten we er samen voor zorgen dat verspreiding van het Covid-19 virus gestopt wordt.

Mochten er ontwikkelingen zijn, dan melden we die via deze website.

Bestuur en Management Bosbad Putten.


Update 13-03-2020

Geachte zwem(les) gast,

In navolging van het bericht van de overheid, RIVM en de branche organisatie heeft het Bosbad besloten dat er geen recreatieve activiteiten plaatsvinden. Wel zullen de zwemlessen, schoolzwemmen en enkele doelgroepen (zie activiteiten) gewoon doorgang vinden.

Het Bosbad volgt nadrukkelijk de overheid, RIVM en de branche organisatie en zullen passende maatregelen nemen op besluiten van deze organisaties. Deze maatregel zal tot en met 31 maart 2020 van kracht blijven.

Bel of houd onze website in de gaten voor veranderingen in de openingstijden en verdere info.

Bestuur en Management Bosbad Putten.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bosbad Putten volgt de ontwikkelingen ten aanzien van het coronavirus op de voet. Voor wat betreft maatregelen volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat alle activiteiten bij ons gewoon doorgaan.

We nemen wel maatregelen in acht door bijvoorbeeld geen handen te schudden. Mochten we aanvullende maatregelen moeten nemen vanuit het RIVM, dan melden we dit op deze pagina.

Heeft u of uw kind griepverschijnselen, dan vragen wij u om ons zwembad niet te bezoeken. Neem dan contact op met uw huisarts of met de GGD.